Narva saab transiitteede projekti raames ka uued purskkaevud

Ilja Smirnov
Copy
Purskkaevud on kavandatud nii ringristmikule kui ka selle kõrvale moodustunud suurele platsile.
Purskkaevud on kavandatud nii ringristmikule kui ka selle kõrvale moodustunud suurele platsile. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva võimud plaanivad transiitteede rekonstrueerimise projekti raames paigaldada linnaväljakule ka uued purskkaevud, pingid ja lillevaasid. Ametnike kinnitusel selleks Euroopa fondide raha ei kulu.

AS YIT Eesti alustas suuremahulisi tee-ehitustöid Narvas 2021. aastal. Projekti "TEN-T transiitteede rekonstrueerimistööd Narvas" eesmärk on parandada piirilinna transiidikoridori läbilaskevõimet, luues mugavad ja ohutud tingimused nii sõidukitele kui ka jalakäijatele. Projekti tellija on Narva linna arenduse ja ökonoomika amet ning selle raames tehakse korda ca 4,79 kilomeetrit teid, mida mööda transiitsõidukid Narva piiripunkti ja sealt tagasi liiguvad.

Praeguseks on tee-ehitustööd selle projekti raames finišisirgele jõudnud. Rahu tänava lõigul on juba käimas tee üleandmine ja vastuvõtmine − tellija on koostanud kõrvaldamist vajavate puuduste nimekirja. Paul Kerese tänaval pannakse plaate maha ja lähipäevil paigaldatakse ka pealmine asfaldikiht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles