Narva eesti kooli pere ootab pikisilmi uude haridustemplisse kolimist

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Narva eesti riigigümnaasiumi direktor Irene Käosaar uue hariduskompleksi siseõuel, kus saab vahetunnis joosta või lauatennist mängida. Koolimaja sisehoovi avanevad rõdud on aga piisavalt laiad, et väiksem keeleõpperühm saab ilusa ilmaga õues õppida. Oktoobris kerkis pihlakate vahele kunstiteos "Arenguhüpped", mis valiti kunstikonkursil välja 27 kavandi hulgast. Ihan Toomiku võidutöö kujutab arengupüüdlusi koolisüsteemis; taiese terastalad on kui õppetööga saavutatud tugev vundament kogu eluks.
Narva eesti riigigümnaasiumi direktor Irene Käosaar uue hariduskompleksi siseõuel, kus saab vahetunnis joosta või lauatennist mängida. Koolimaja sisehoovi avanevad rõdud on aga piisavalt laiad, et väiksem keeleõpperühm saab ilusa ilmaga õues õppida. Oktoobris kerkis pihlakate vahele kunstiteos "Arenguhüpped", mis valiti kunstikonkursil välja 27 kavandi hulgast. Ihan Toomiku võidutöö kujutab arengupüüdlusi koolisüsteemis; taiese terastalad on kui õppetööga saavutatud tugev vundament kogu eluks. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

"Sellest tuleb hästi soe ja kodune maja," arvab Narva eesti riigigümnaasiumi direktor Irene Käosaar valmiva hariduskompleksi õdusas sisehoovis seistes. Puiduse ilmega rõdudega hoonest saab paari kuu pärast uue kooli uus kodu.

Irene Käosaar ütleb, et ei käi iga päev lõpujärgus koolimaja vaatamas ja ehitajaid segamas. Aga kui ajakirjanikud soovivad ehitusplatsile minna, annab see hea võimaluse arengutele pilk peale visata. "Oleme kokku leppinud, et tuleme oma meeskonnaga maja vaatama 30. oktoobril."

Õppetöö peaks uutes tingimustes algama pärast talvevaheaega. Aga ka askeetlikumatel asenduspindadel pole koolijuhi kõrvu õpetajate nurinat kostnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles