Sillamäe plaanib Viru puiestee ja mitme hoone rekonstrueerimist

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Sillamäe muusikakooli ning huvi- ja noortekeskuse Ulei vana hoone ootab ammu põhjalikku renoveerimist, kuid senini on olnud võimalik teha vaid väiksemaid remonditöid.
Sillamäe muusikakooli ning huvi- ja noortekeskuse Ulei vana hoone ootab ammu põhjalikku renoveerimist, kuid senini on olnud võimalik teha vaid väiksemaid remonditöid. Foto: Erakogu

Sillamäel on plaanis jätkata Viru puiestee ja linnastaadioni rekonstrueerimist. Lähitulevikus on plaanis ellu viia ka mitmeid muid suuremaid investeerimisprojekte.

Sillamäe aselinnapea Aleksei Stepanovi sõnul on volikogu heaks kiitnud plaani taotleda avanenud investeerimisfondidest raha Viru puiestee ja linnastaadioni rekonstrueerimiseks.

"Viru puiestee rekonstrueerimise eeldatav maksumus on ligemale 2,5 miljonit eurot, staadioni rekonstrueerimine läheb maksma 4 miljonit," rääkis ta. "Suurema osa kulutustest saame katta riiklikust toetusest, kui meie taotlused heaks kiidetakse. Plaani kohaselt koostame järgmisel aastal Viru puiestee rekonstrueerimise projekti ja aasta pärast alustame ehitust. Staadioniga on võimalik kiiremini edasi liikuda, kuid esmalt on tarvis tribüünid ümber projekteerida: olemasoleva projekti elluviimine läheb oodatust kallimaks ning meie ülesanne on leida võimalus vähendada kulusid nõnda, et mahuksime ära 4 miljoni euro sisse."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles