Eesti keele harjutajatele otsitakse tuhandet keelesõpra

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
"Nelja eelnenud hooaja tagasisidest tuli selgelt välja, et keeleõppijad said nendest vestlustest väga tuntavalt suhtlemisjulgust juurde," ütles keelesõbra programmi juht Ave Landrat.
"Nelja eelnenud hooaja tagasisidest tuli selgelt välja, et keeleõppijad said nendest vestlustest väga tuntavalt suhtlemisjulgust juurde," ütles keelesõbra programmi juht Ave Landrat. Foto: Integratsiooni sihtasutus

Integratsiooni sihtasutus ootab ühinema programmiga, mis viib suhtluskeele harjutamiseks kokku keelesõbrad: eesti keele õppija ja hea eesti keele oskusega vabatahtliku mentori.

Keelesõbra programm alustab oma viiendat hooaega. Sel aastal soovib integratsiooni sihtasutus kaasata tuhat vabatahtlikku mentorit, kes aitaksid vesteldes eesti keelt harjutada sama paljudel keeleõppijatel.

"Keelesõbra programm pakub eesti keele õppijatele hädavajaliku võimaluse suhelda eesti keeles inimestega, kes seda iga päev räägivad. Kuna keeleõppijaid on tõesti palju, siis vajame ka rohkem mentoreid," ütles integratsiooni sihtasutuse juhataja Dmitri Moskovtsev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles