"Uues koolimajas lähevad tunnid kuidagi kiiremini"

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Avamispeo peaproov: kontsert esmaspäeval tipneb kahe kooli ühise räpiga, mida ilmestab breik. "Kuna uues majas on kaks kooli − gümnaasium ja põhikool −, oli soov nad maja avamise päeval kokku tuua," selgitas kooli kogukonnajuht Martin Tikk. "Üldiselt on noored uue koolimaja väga hästi omaks võtnud ja kaks kooli koos toimivad üllatavalt hästi," lisas ta.
Avamispeo peaproov: kontsert esmaspäeval tipneb kahe kooli ühise räpiga, mida ilmestab breik. "Kuna uues majas on kaks kooli − gümnaasium ja põhikool −, oli soov nad maja avamise päeval kokku tuua," selgitas kooli kogukonnajuht Martin Tikk. "Üldiselt on noored uue koolimaja väga hästi omaks võtnud ja kaks kooli koos toimivad üllatavalt hästi," lisas ta. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Narva eesti põhikooli ja riigigümnaasiumi pere elas sel nädalal sisse uhiuude koolimajja ning valmistus avamispeoks, mis tuleb esmaspäeval.

Uus hariduskompleks kerkis Raekoja platsi lähedale Hariduse tänavale, endise Narva eesti gümnaasiumi asemele. Üks osa vanast gümnaasiumihoonest on säilitatud ja sinna kolisid rekonstrueerimise järel põhikooli klassid. Suurem osa uuest haridustemplist on ehitatud nullist ja puiduse ilmega rõdudega hoone mõjub koduselt.

"Mulle meeldivad klassiruumid, need on väga ilusad. Seal on kohe toredam ja lõbusam õppida − tunnid lähevad kuidagi kiiremini," jagas oma muljeid seitsmenda klassi õpilane Laura Liis Püvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles