Kohtla-Järve aasta ema Oksana Drozdova soov on üles kasvatada terved ja õnnelikud lapsed

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Oksana Drozdova ja tema abikaasa Valentin kasvatavad poegi sõbralikus ja turvalises õhkkonnas, jättes neile alati õiguse valida, millega tegelda ja kelleks tulevikus saada.
Oksana Drozdova ja tema abikaasa Valentin kasvatavad poegi sõbralikus ja turvalises õhkkonnas, jättes neile alati õiguse valida, millega tegelda ja kelleks tulevikus saada. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Homme tunnustatakse Kohtla-Järve kultuurikeskuses emadepäevale pühendatud pidulikul kontserdil aasta ema aunimetuse pälvinud Oksana Drozdovat. Kolme poja ema ise ütleb tagasihoidlikult, et on kõige tavalisem ema ega tee oma laste kasvatamisel midagi erilist. Tema sõnul on põhiline tagada lastele sõbralik ja turvaline kasvukeskkond ning lasta neil elu nautida, siis kasvavadki neist õnnelikud ja edukad ühiskonnaliikmed.

Mida tundsite, kuuldes, et teid valiti aasta emaks?

See oli mulle ootamatus. Mulle endale tundub, et ma olen kõige tavalisem ema, kellesarnaseid on palju minu kolleegidegi seas. Ma ei tee ju midagi erilist, poegade kasvatamine on ülesanne, mida täidan iga päev nii, nagu vajalikuks pean. Aga ikka on tore häid sõnu kuulda: tuttavad õnnitlevad kokku saades, sugulased on uhked − ma ei arvanudki, et neile eeskuju ja kangelane olen...

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles