Aune Ferschel müüb koos lilledega emotsiooni

Külli Kriis
, ajakirjanik
Copy
Mai lõpuks on kasvuhoone lilledest juba üsna hõredaks jäänud. Aune Ferschel ütleb, et õigel suvelillekasvatajal peabki see jaanipäevaks tühi olema.
Mai lõpuks on kasvuhoone lilledest juba üsna hõredaks jäänud. Aune Ferschel ütleb, et õigel suvelillekasvatajal peabki see jaanipäevaks tühi olema. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Aune Ferschel majandab Iisaku külje all Täriveres hobi korras suure suvelilli täis kasvuhoonega, paljundab viinapuid, sõstrapõõsaid ja püsililli ning pakub ostjatele häid nõuandeid pealekauba.

Loogamäe puukool sai alguse aastal 2007, kui Aune Ferschel lõpetas Luua metsanduskoolis maastikuehituse eriala, sai sealt istikute paljundamise pisiku ning hakkas kodus ise pistoksast musti ja punaseid sõstraid ning sireleid paljundama.

Õppis ja katsetas, hästi kasvama läinud istikud müüs maha. Nii suurelt ei tahtnud ette võtta, et asi end ära tasuks, seega tuli muul moel laieneda.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles