Kohtla-Järve linnavõimud keelasid gümnasistide filmivõtted hallis majas (2)

Copy
Kohtla-Järve linnavõimud ajasid filmivõtteid tegema tulnud noored majast välja, põhjendades seda arvukate dokumentide puudumisega.
Kohtla-Järve linnavõimud ajasid filmivõtteid tegema tulnud noored majast välja, põhjendades seda arvukate dokumentide puudumisega. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve linnavõimud ajasid linnavalitsuse hoonest minema Kohtla-Järve gümaasiumi õpilased ja õpetajad, kes tulid sinna eelneva kokkuleppe põhjal filmivõtteid tegema. Linnasekretär nõudis kirjalikku lepingut.

Kolmapäeva pärastlõunal tulid Kohtla-Järve gümnaasiumi 11. klassi teatri, kino ja televisiooni õppemooduli õpilased koos õpetajate Neeme Kuninga ja Kati Jägel-Paaliga paariks tunniks linnavalitsusse filmima kaadreid oma õpilasfilmi jaoks. Võtteid sooviti teha kolmes kabinetis ja linnavalitsuse keldri koridoris. Need võttepaigad olid enne valmis vaadatud ja filmimine kokku lepitud linnavalitsuse kultuuri- ja noorsoospetsialisti Nadežda Pahkaga.

Kui kümme õpilast ja õpetajad kell 16 koos võttetehnikaga linnavalitsusse tulid, ei lubanud administraator linnasekretär Anna Generalova korraldusel neid edasi ega osanud selgitada põhjust.

Tagasi üles