Rõõmukooli uue hariduskeskuse plaan leiab toetust

Copy
Jõhvi vallavanem Maris Toomel, MTÜ Rõõmukool juhatuse liige Hälis Värimäe ja SA Investeeringute Agentuur juht Teet Kuusmik kirjutasid teisipäeval alla ühiste kavatsuste protokollile, milles leppisid kokku olulisemad tegevused hariduskeskuse rajamiseks.
Jõhvi vallavanem Maris Toomel, MTÜ Rõõmukool juhatuse liige Hälis Värimäe ja SA Investeeringute Agentuur juht Teet Kuusmik kirjutasid teisipäeval alla ühiste kavatsuste protokollile, milles leppisid kokku olulisemad tegevused hariduskeskuse rajamiseks. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

MTÜ Rõõmukool kavandatav Jõhvi uus hariduskeskus läheb püüdma õiglase ülemineku toetust. Maaküsimuste lahendamises panevad oma õla alla Jõhvi vald ja SA Ida-Viru Investeeringute Agentuur.

Rõõmukooli asutaja Hälis Värimäe loodab rajada Jõhvi uue hariduskeskuse, kuhu tuleksid Ida-Viru esimesed Montessori lasteaia rühmad, aga ka tugispetsialistid, vaimse tervise teenused ning haridustöötajate ja lastevanemate koolituskeskus.

Värimäe esitab sel nädalal projekti õiglase ülemineku fondi, küsides piirkondlike algatuste toetust. Selleks valmis kuu ajaga hariduskeskuse eelstaadiumis ehitusprojekt. "See oli hullumeelne otsus, sest aega oli väga vähe, aga tundub, et saime hakkama. Nüüd on vaja oodata positiivset rahastusotsust ja loota, et maaga seotud küsimused saavad kiiresti lahendatud," ütles ta.

Tagasi üles