Eakas mees andis kelmidele suure rahasumma

Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Politseile teatati, et 26. septembril võtsid petturid telefoni teel ühendust 92aastase mehega. Kelmid veensid meest, et ta läheks Swedbanki pangakontorisse, võtaks välja sularaha ja annaks selle üle võõrale inimesele. Mees käitus vastavalt juhistele. Pettusega tekitatud kahju on 20 000 eurot.

Pettur võttis ohvri nimel laenu

Politseisse pöördus 19aastane naine, kelle ID-kaarti oli kasutatud tema teadmata ja loata, et võtta InBanki pangast laenu. Kahju on ligikaudu 1378 eurot.

Sondas varastati tehnikat

Politseile teatati, et Lüganuse vallas Sonda alevikus on varastatud lahtisest kuurist Toyota maasturi rehvid koos velgedega, Makita akukettsaag, kaks Makita akut ning 25-liitrine kanister bensiiniga. Esialgne kahju on 1200 eurot.

Kotist kadus raha

Ööl vastu 2. oktoobrit varastati Narva meelelahutusasutuses korraks järelevalveta jäetud kotist 207 eurot sularaha.

Purul sõitis auto uppi liiklusmärke ja valgustusposte

1. oktoobril kella poole kümne ajal tuli häirekeskusele teade Jõhvi vallas Puru külas Jõhvi-Tartu maanteel teelt välja sõitnud sõiduautost. Auto oli sõitnud otsa erinevatele liiklusmärkidele ja tänavavalgustuspostidele. Masin oli rullunud üle katuse ja seisis kraavis külili. Päästjad avasid auto kapoti, et akuklemmid eemaldada, ning eest võeti esiklaas, et süüde välja lülitada. Elektrikaablid olid maas ning see ala ümbritseti ohutuslindiga. Kiirabi viis kannatanu haiglasse. Sündmusega tegeles edasi politsei.

Märksõnad

Tagasi üles