Eakas narvalanna müüs kelmide soovitusel oma korteri

Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Politseisse pöördus Narvas elav 85aastane naine, kellele olid petturid helistanud septembrikuu jooksul erinevatel ettekäänetel ning veennud teda kogu oma sularaha kelmidele andma.

Esialgsetel andmetel veensid petturid eakat naist kuu aja jooksul oma korterit maha müüma ja selle raha kullerile üle andma, mida naine ka tegi.

Kelmusega tekitatud kahju on üle 33 000 euro.

Hispaanlane pidi punasümboolikaga mütsid piiril loovutama

2. oktoobril kontrollisid piirivalvurid Narva piiripunktis Eestisse sisenemisel Hispaania kodanikku, kelle asjade seast leiti kaks mütsi, millel olid sirp ja vasar ning punased viisnurgad.

Piiriületajale selgitati, et Eestis on agressori sümboolika keelatud, mispeale loobus mees mütsidest ja tal lubati riiki siseneda.

Narvas ähvardas naaber naist tappa

Politsei sai teate, et 2. oktoobri õhtul ähvardas mees Narvas maja trepikojas oma naabrinaist tapmisega. Politsei uurib juhtumi täpsemaid üksikasju kriminaalmenetluses.

Venemaale lipsanud paadimees sai trahvi

3. oktoobril avastasid piirivalvurid ajutise kontrolljoone ebaseadusliku piiriületuse Narva veehoidlal suunaga Eesti−Vene−Eesti. Väikelaevajuhile määrati 300eurone rahatrahv.

Usbekistani kodanikult leiti piiril võltsdokument

3. oktoobril kontrolliti Narva piiripunktis Eestisse sisenemisel Usbekistani kodanikku ning avastati tema isiklike asjade hulgast juhiluba, mis oli täielikult võltsitud.

Dokumendid võeti ära, inimesele koostati sisenemiskeeld ja suunati ta tagasi Venemaale.

Märksõnad

Tagasi üles