Kunstiga pole kunagi hilja algust teha

Irina Kiviselg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtla-Järve kunstide kooli õpetaja Olga Žarkova on rõõmus, et Juri Horevi kunstistuudio täiskasvanud õpilased leiavad aega kunstiga tegelemiseks. Näituse avamisel tänas Žarkova neid selle eest, et nad on valmis oma töödega rõõmustama mitte ainult iseennast, vaid jagama seda rõõmu ka teistega.
Kohtla-Järve kunstide kooli õpetaja Olga Žarkova on rõõmus, et Juri Horevi kunstistuudio täiskasvanud õpilased leiavad aega kunstiga tegelemiseks. Näituse avamisel tänas Žarkova neid selle eest, et nad on valmis oma töödega rõõmustama mitte ainult iseennast, vaid jagama seda rõõmu ka teistega. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve kunstide kooli galeriis Ruut avati Juri Horevi juhendatava kunstistuudio täiskasvanud õpilaste kokkuvõttenäitus. Üheksa autori kolmkümmend tööd annavad kinnitust, et molberti taga veedetud pikad tunnid pole olnud asjatud.

Kohtla-Järve kunstniku Juri Horevi õpilased ei ole mitte lapsed, vaid elukogenud inimesed, kes on leidnud aega selleks, et viia ellu oma unistus − sukelduda kujutava kunsti imelisse maailma. Juri Horevi juures maalimas käivad nad juba kuuendat aastat.

Püüan üles leida igaühe loomingulise alge ja seda edasi arendada.

Juri Horev

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles