Põhjarannik 11. aprillil

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poistekoori lauldud "Palju õnne, Kohtla kaevanduspark" saatel prahvatas "kullasadu" ja  sümboolsetel piletitel rebiti kontsud küljest.
Poistekoori lauldud "Palju õnne, Kohtla kaevanduspark" saatel prahvatas "kullasadu" ja sümboolsetel piletitel rebiti kontsud küljest. Foto: Matti Kämärä

* Juba kolmteist aastat maa-aluses muuseumis sügavamaid elamusi pakkunud Kohtla kaevanduspark avas eile uue ilme ja sisu saanud vana rikastusvabriku, pakkudes nüüdsest ka maapealseid elamusi. Rahvusooperi Estonia poistekoor Hirvo Surva juhendamisel andis kindla tõendi, et muuseumi uus peahoone on ka suurepärane kontserdipaik.

* Alates maikuust asub ASi Eesti Energia Kaevandused juhatuse esimehe ametisse Andres Vainola, senine tegevjuht Veljo Aleksandrov jääb juhatuse liikmeks ja keskendub uute kaevanduste arendamisele. Eesti Energia juhatuse esimees Hando Sutter ütles eile Põhjarannikule, et kaevandusettevõtte juhtimine jagatakse kaheks − igapäevane töö ja arendustegevus. "Tahame anda mõlemale suunale tugevama fookuse. Kui varem tegi Veljo Aleksandrov mõlemat, siis nüüd fookustub ta põhiliselt tulevikule ja efektiivsemale kaevandamisele," sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles