Kohtla-Järve Keskerakonnal pole õnnestunud Šalkauskasele asendajat leida

Erik Gamzejev
Copy
Keskerakonna Kohtla-Järve piirkonna juht Sergei Lopin on koos staažika parteikaaslase Valeri Korbiga juba rohkem kui nädal aega pead murdnud, kes võiks saada uueks abilinnapeaks hariduse ja kultuuri alal, kuid head varianti pole nad seni leidnud.
Keskerakonna Kohtla-Järve piirkonna juht Sergei Lopin on koos staažika parteikaaslase Valeri Korbiga juba rohkem kui nädal aega pead murdnud, kes võiks saada uueks abilinnapeaks hariduse ja kultuuri alal, kuid head varianti pole nad seni leidnud. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve keskerakondlastel pole õnnestunud leida inimest, kes võtaks üle haridus- ja kultuurivaldkonna abilinnapea koha, mis jääb vabaks aprilli lõpust, kui praegu seda tööd tegev Deniss Šalkauskas ametist lahkub.

Kohtla-Järvel võimul olevate sotsiaaldemokraatide ja keskerakondlaste koalitsioonileppe järgi kuulub linnapea koht sotsidele ning kolm abilinnapea kohta Keskerakonnale.

Keskerakonna Kohtla-Järve piirkonna esimees ja linnavolikogu aseesimees Sergei Lopin ütles, et Šalkauskasele on otsitud asendajat juba rohkem kui nädal aega − sest ajast saati, mil ta teatas soovist lahkuda −, kuid seni ei ole otsingud vilja kandnud. "Keegi ei taha eriti tulla," tõdes Lopin, lisades, et osa sobivaid kandidaate, kellega on räägitud, ei taha seniselt töölt ära tulla, teisi ei innusta pakutav palk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles