Põhjarannik 16. aprillil

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toila spaahotelli peaks lähiajal tulema kolm juurdeehitust, millega kaasnevad paremad sportimistingimused, liutorudega veekeskus ja ruumikamad numbritoad.
Toila spaahotelli peaks lähiajal tulema kolm juurdeehitust, millega kaasnevad paremad sportimistingimused, liutorudega veekeskus ja ruumikamad numbritoad. Foto: Matti Kämärä

* Toila spaa pidas 15. sünnipäeva olukorras, kus hulk Vene turiste on ära kukkunud ja uus valitsus lubab tõsta majutusteenuse käibemaksu. Vaatamata sellele kavandatakse uut tervise- ja veekeskust ning hotellikorpust.

* Augustist paneb Eesti Energia Ida-Virumaal kinni oma viimase kontori, põhjendades seda asjaoluga, et lõviosa klente eelistab energiaettevõttega elektrooniliselt suhelda.

* Kaitseliidu Alutaguse malev tähistab laupäeval, 18. aprillil mitmete suurüritustega kindral Aleksander Tõnissoni 140. sünniaastapäeva ja kutsub sel puhul idavirulasi oma majadel sinimustvalgeid lippe heiskama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles