Fotokonkurss püüab Virumaa võlud pildile

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2011. aastal kategoorias "Virumaa loodus" esikoha saanud Silver Kämärä foto.
2011. aastal kategoorias "Virumaa loodus" esikoha saanud Silver Kämärä foto. Foto: Silver Kämärä

20. veebruaril startis teist korda Virumaa suurim fotokonkurss „Ilus oled, Virumaa!“

Fotokonkurssi korraldavad Viru Keemia Grupp AS ja Jõhvi Kontserdimaja Virumaale ja siinsetele inimestele pühendatud fotokonkursi. Algatuse eesmärgiks on propageerida Virumaa ilu ja selle omanäolist rolli Eesti riigi elus.

Konkursile esitatud pildid peavad olema tehtud konkursi perioodil 20. veebruarist - 1. novembrini Ida- või Lääne-Virumaal ning teemadeks sellel korral on: põnev ja sündmusterikas Virumaa – reportaažfotod; kontrastiderikas Virumaa –Virumaa omanäolisust kajastavad fotod; Virumaa inimesed – portreefoto kategooria, kus piltide juurde on oodatud ka lühilood pildistatud inimestest; Virumaa on imeline – loodusfotod, mis toovad esile Virumaa ilu ja mitmekesisust.

Konkursi žüriisse kuuluvad Evelin Ilves, ajalehe Põhjarannik peatoimetaja Erik Gamzejev, Jõhvi Kontserdimaja direktor Piia Tamm, disainer ja fotograaf Oliver Oberg, fotograaf Matti Kämärä ning üks 2011. aasta konkursi võitjatest, fotograaf Karel Kravik. Žürii esimeheks on Kaupo Kikkas.

Vaata ka 2011. aasta fotokonkursi piltide põhjal loodud videoklipp - Virumaa on imeline!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles