Vanglateenistuse juhid ei taha järgmisel aastal Jõhvi kolida

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru vangla.
Viru vangla. Foto: Peeter Lilleväli

Justiitsministeeriumi kavatsus kolida vanglateenistuse juhtimine Ida-Virumaale pole töötajatele meeltmööda. Kuigi ministeerium meelitab neid kõrgema palgaga, on kolimiseks oma nõusoleku andnud vaid kolmandik 29 töötajast.

Ida-Virumaale on kavas kolida terve osakond, kuid suurem osa töötajaid seda teha ei taha ja neid ootab ees senise töökoha kaotus. Samal ajal on pealinnast Ida-Virumaale kolijatele motiveerimiseks ette nähtud lausa kuni 40-protsendine palgatõus, ütles Eesti Päevalehele ministeeriumi pressiesindaja Priit Talv.

Ka Talv nentis, et kolimine ei pruugi kõikidele meeltmööda olla. "Kellele perekondlikel või muudel põhjustel Ida-Virumaale kolimine ei sobi, loodame üle viia eelkõige Tallinna vanglasse," ütles Talv ja lisas, et tõenäoliselt läheb mõni töötaja ka sisekaitseakadeemia vanglaametnike õppejõuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles