Jõhvis nägi president Kaljulaidi Putiniga kohtumiseks rüütanud moemaja kleite

Teet Korsten
Copy
Diana Arno brändijuht Kristiina Virt: "Meie kollektsioon on inspireeritud suurest linnast, mis asub kaunil mererannikul. /.../ Näeb ilusaid linde, kes peegelduvad klaashoonete suurtelt pindadelt vastu. Samuti on rannapromenaadi ilmestavat triipu. Kindlasti on lendlevat siidi ja kontoripäevaks sobilikku tviidi."
Diana Arno brändijuht Kristiina Virt: "Meie kollektsioon on inspireeritud suurest linnast, mis asub kaunil mererannikul. /.../ Näeb ilusaid linde, kes peegelduvad klaashoonete suurtelt pindadelt vastu. Samuti on rannapromenaadi ilmestavat triipu. Kindlasti on lendlevat siidi ja kontoripäevaks sobilikku tviidi." Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

4. mail demonstreeriti Jõhvi kontserdimajas kaheteistkümnenda balletifestivali raames toimunud nüüdismoesõul kaubamärkide Iris Janvier ja Diana Arno kevadsuviseid moekollektsioone.

Kui president Kersti Kaljulaid 18. aprillil Kremlis Putiniga kohtus, oli moeteadlikule inimesele sealjuures oluline vaid fakt, et tema imeliselt hästi istuv helesinine kleit oli seks spetsiaalselt kodumaises moefirmas Iris Janvier valmistatud.

Staažika esmakogemus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles