Jõhvi raamatukogu sai esialgu ajutise juhi

Põhjarannik
Copy
Jõhvi abivallavanem Aleksei Naumkin esitles esmaspäeval keskraamatukogu asedirektori ajutist kohusetäitjat Evelyn Danilovit.
Jõhvi abivallavanem Aleksei Naumkin esitles esmaspäeval keskraamatukogu asedirektori ajutist kohusetäitjat Evelyn Danilovit. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi abivallavanem Aleksei Naumkin tõi esmaspäeva pärastlõunal Jõhvi raamatukogusse Evelyn Danilovi, kes on määratud esialgu ajutiselt asedirektori kohusetäitja ametisse. 

Jõhvi raamatukogus on praegu olukord, kus eelmine direktor on vallandatud ja asedirektor pikemat aega haiguslehel. "Keskraamatukogu ei saa kaua ilma juhtkonnata olla ja ma mõistan, et niipea direktorit üldse ei tule," lausus vallavanem Max Kaur, lisades, et konsulteeris hiljuti volikogu kultuurikomisjoni ja keskraamatukogu nõukogu esindajatega, mida kujunenud olukorras edasi teha.

Kauri sõnul osales Evelyn Danilov raamatukogu direktori konkursil, mis paraku nurjus. Teda ei valitud, kuna ta ei vastanud nõuetele. "Aga tekkis mõte proovida teda ajutiselt asedirektori kohusetäitjana. Kutsusime ta vestlusele ja ta jättis aktiivse inimese mulje," ütles vallavanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles