Guido Kanguri festival ei väsi

Teet Korsten
Copy
Mullu hullutas publikut üheksandal Tuletorni kontserdil teiste seas Velikije Luki eesotsas Ivo Uukkivi ja Villu Tammega.
Mullu hullutas publikut üheksandal Tuletorni kontserdil teiste seas Velikije Luki eesotsas Ivo Uukkivi ja Villu Tammega. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

26. ja 27. juulil toimuva Tuletorni kontserdi märksõnad on Eesti rokkmuusika dinosaurused Radar, Rannap ja Mahavok ning see, et Guido Kanguri ja Pille Lukini veetav festival kaunis paigas Rannapungerja jõe suudmes toimub juba kümnendat korda.

Kui Põhjarannik Jõhvi päritolu näitleja ning kontserdiprodutsendi Guido Kanguriga ühendust saab, on too parajasti Võrumaal Olavi Ruitlase romaani "Vee peal" järgi vändatava filmi võtetel.

Soliidne lugu

"Tuletorni kontserdid on austusavaldus Guido Kangurilt oma kodukohale. 

Kümne aasta jooksul on festivalil Rannapungerjal esinenud Estonian Voices, Ivo Linna, Metsatöll, Tanel Padar, Lenna, Märt Avandi, Ultima Thule, Liisi Koikson, Tõnis Mägi, Estonian Dream Bigband Siim Aimla juhtimisel, Uku Suviste, Tanja Mihhailova, Smilers ja Hendrik Sal-Saller, Anne Veski, Mihkel Raud, Siiri Sisask, Jan Uuspõld, Raul Ukareda, Compromise Blue, Kõrsikud, ansambel Kaseke, Ines, Peeter Volkonski ja Propeller, Evelin Võigemast ja Hele Kõrve, Laura Põldvere, Raivo Tafenau, Jarek Kasar, Mari Pokinen, Nele-Liis Vaiksoo ja Olav Ehala, Valter Soosalu ja Põhja Konn. 

Meil on au."

Tuletorni kontserdi kaaskorraldaja Pille Lukin-Kangur 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles