Pühapäevaks kavandatud Jõhvi laululava avakontsert jääb ära

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Jõhvi pargis asuv laululava sai tänavusel suvel uue katuse.
Jõhvi pargis asuv laululava sai tänavusel suvel uue katuse. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Pühapäeval kella 14ks kavandatud Jõhvi pargi renoveeritud laululava avakontsert jääb väga halva ilma tõttu ära.

Ilmaennustus lubab pühapäevaks Jõhvile 11 kraadi juures laussadu, äikest ja tuult tugevusega 8-13 m/s.

Jõhvi valla kultuurijuhi Anne Uttendorfi sõnul oleks täiskasvanud karastunud taidlejad laululava taastatud katuse all võinud esineda, kuid vaevalt, et sellise ilmaga neid keegi vaatama ja kuulama oleks tulnud. "Ei tahaks, et keegi kopsupõletiku saaks," sõnas ta märkides, et esinema pidid ka paljud lapsed.

Uttendorfi sõnul ei oska ta esimese hooga öelda, millal laululava avamise järgmine katse tuleb. "Mõtleme selle peale, loodetavasti veel sel sügisel, kui on ilusam ilm," sõnas ta.

Laululava avamise kontserdil pidid esinema rahvatantsurühmad Tammiku, Gevi, Jõhvikamoos, Värten, Ida-Virumaa ingerisoomlaste seltsi tantsurühm Metsäkukat ja laste tantsutrupp T.W.I.S.T Crew, kultuuri- ja huvikeskuse lauluring, Tammiku segaansambel ning Aleksandr Lassikov ja ansambel MR. Blues. 

Anne Uttendorfi sõnul ehitati 40 000 euro eest laululavale uus katus ja puhastati seinad kõiksugu grafitist. Et vältida uusi sodimisi, on lava nüüd öösel ka valgustatud ja turvatud. Laululava esise ja ümbruskonna korrastamiseks seisavad ees veel täiendavad tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles