Jõhvi vallavalitsus kavatseb kesklinna mänguväljaku demonteerida

Põhjarannik
Copy
Eelmisel sügisel oli Jõhvi kesklinna mänguväljak mitmeid kuid suletud katendi remondi tõttu, nüüd kavatseb vallavalitsus selle sealt üldse ära viia.
Eelmisel sügisel oli Jõhvi kesklinna mänguväljak mitmeid kuid suletud katendi remondi tõttu, nüüd kavatseb vallavalitsus selle sealt üldse ära viia. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi vallavalitsus kavatseb kesklinnas asuva populaarse mänguväljaku demonteerida, kuna pole siiani saavutanud maaomanikuga kokkulepet maa kasutamise osas. 

Ligikaudu 5800 ruutmeetri suuruse kinnistu omanik, osaühingu Kuldne Sekvoia juhatuse liige Roman Villo teatas juba kevadel vallavalitsusele, et 12. augustil saab läbi mänguväljakualuse maa tasuta kasutamise leping, mis kestis kümme aastat. Ta tegi vallale ettepaneku kogu kinnistu ära osta või hakata maksma renti mänguväljaku alla jääva osa kasutamise eest.  

Küsimust on arutanud nii vallavalitsus kui ka volikogu komisjonid, kuid otsuseni ei jõutud ka juuli lõpus toimunud volikogu istungil. Kui kevadel soovis Villo saada kinnistu eest 180 000 eurot, siis augustis ütles ta Põhjarannikule, et esitas vallavalitsusele viimase pakkumise 125 000 eurot, millest odavama hinna üle ta enam kauplema ei hakka. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles