Kohtla-Järvel ja Narvas jäi jalakäija auto alla

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

25. oktoobril kella 13 paiku sai 80aastane naine Kohtla-Järvel Keskallee 1 juures löögi 36aastase naise juhitud sõiduautolt Volkswagen Touareg, kui ületas sõiduteed selleks mitte ettenähtud kohas. Jalakäija toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

26. oktoobril kella 21 ajal sõitis 46aastane mees sõiduautoga Opel Omega Narvas Kreenholmi tn 10 juures vöötrajal otsa 23aastasele mehele. Jalakäija toimetati Narva haiglasse kontrolli.

Jõhvis varastati tehnikat ja tööriistu 

Ööl vastu 26. oktoobrit varastati Jõhvis Puru teel asuva firma territooriumilt ehitustehnikat ja tööriistu. Esialgne varaline kahju on 10 000 eurot.

Vanemate ründaja viidi politseisse 

27. oktoobri hilisõhtul lõi 21aastane mees Narvas Kerese tänavas asuva maja korteris oma vanemaid. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Jalakäija ründas tuttavat autojuhti 

25. oktoobril teatas 57aastane mees politseile, et ta sõitis Kohtla-Järvel autoga ning andis signaali tee peal kõndinud mehele. Viimane tegi väidetavalt sõiduki ukse lahti ja lõi sõidukijuhti. Praeguseks on teada, et mehed on omavahel tuttavad. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Koolitüdruk lõi naist tooliga 

25. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selle kohta, et 11. oktoobril lõi Kohtla-Järvel asuvas koolis 14aastane tüdruk 40aastasele naisele tooliga vastu põlvi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles