Sillamäe kutsub harrastusvõimlemise festivalile

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Möödunud nädalavahetusel tõi üle 400 sportlase Kohtla-Järvele kokku "Kohtla-Järve Open Cup" sportaeroobikas. Eeloleval nädalavahetusel oodatakse neid Sillamäel toimuvale harrastusvõimlemise festivalile.
Möödunud nädalavahetusel tõi üle 400 sportlase Kohtla-Järvele kokku "Kohtla-Järve Open Cup" sportaeroobikas. Eeloleval nädalavahetusel oodatakse neid Sillamäel toimuvale harrastusvõimlemise festivalile. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Reedel, 1. novembril toimub Sillamäel Ida-Virumaa harrastusvõimlemise koolitus, laupäeval, 2. novembril aga on kavas harrastusvõimlemise festival "Värskete meretuulte linn". 

Festivali ja koolituspäeva korraldab Eesti spordiselts Kalev koostöös Sillamäe linnavalitsuse ning Sillamäe spordiklubiga Kalev.

"Sääraseid festivale korraldatakse igal aastal mitmel pool üle Eesti ning meil on hea meel, et nüüd on festival ka meile jõudnud," sõnas Sillamäe linnavalitsuse kultuuri ja spordi peaspetsialist Anton Dijev. "Linnavalitsus toetas korraldajaid meeleldi ning eraldas ürituse läbiviimiseks 1500 eurot. Ida-Virumaal on võimlemine heal tasemel. Sillamäel on loodud head tingimused võimlemisega tegelemiseks ning meie noored sportlased saavutavad üleriigilistel võistlustel häid kohti. Kahtlemata köidab see mastaapne spordiüritus paljusid ning ehk tuleb võimlemishuvilisi tänu sellele ka juurde." 

Meeleolukale festivalile ja põnevale koolituspäevale on oodatud võimlemisrühmade juhendajad, treenerid ja õpetajad Ida-Virumaalt ning mujaltki Eestist. Tähelepanu pööratakse lasteaedade ja koolide võimlemisele ning antakse kasulikke näpunäiteid ja praktilisi nippe. Kõik koolitused on praktilised ning uued vahvad harjutused on võimalik osalejatel ka endil läbi proovida. Koolituspäeval ei unustata linnarahvastki, kõikidel huvilistel on võimalus osa saada professionaalse juhendajaga vesivõimlemise tunnist. Peatreener on Olga Gogoladze, ent näidistunde annavad ka teised spetsialistid.

Laupäeval saab Sillamäe spordikeskuses Kalev kaasa elada Ida-Virumaa, Harjumaa, Pärnumaa, Viljandimaa ja Tartu harrastusvõimlejate rühmade esinemistele. 

Sissepääs on pealtvaatajaile tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles