Endise balletitantsija Boriss Akopovi debüütfilm kõneleb karmidest 1990ndatest

Teet Korsten
Copy
Boriss Akopov: "Eriti huvitav oli alguses, mil mul endal polnud täit kindlust, kas filmi sisse pandud asjad töötavad või mitte. Kui vaatasin filmi esimest korda koos publikuga − see oli festivalil "Kinotaurus" Sotšis −, närveerisin väga, peitusin samba taha ja värisesin."
Boriss Akopov: "Eriti huvitav oli alguses, mil mul endal polnud täit kindlust, kas filmi sisse pandud asjad töötavad või mitte. Kui vaatasin filmi esimest korda koos publikuga − see oli festivalil "Kinotaurus" Sotšis −, närveerisin väga, peitusin samba taha ja värisesin." Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

15.-24. novembrini Narvas ja Kohtla-Järvel toimunud Pimedate Ööde filmifestivali alafestival "KinoFF" tõi kaevurilinna Boriss Akopovi (34), et režissöör võiks tutvustada oma karmidest 1990. aastatest kõnelevat debüütfilmi "Bõk", mis võitis tänavusel "Kinotauruse" festivalil peapreemia. 

Filmi "Bõk" treilerit vaata SIIT

Vaatasin filmi "Bõk" kodus ja tavaliselt mul ei õnnestu nõnda ühtegi filmi pausideta vaadata. Teie filmi vaatasin aga katkestuseta. Lugesin ka filmi arvustusi: tuuakse esile selle õigesti tempereeritud rütmi ning pakutakse välja, et see on seotud teie eelneva balletikarjääri ja/või sellega, et tegelete ka heliloominguga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles