Randalude perekond esines esimest korda üheskoos Jõhvis

Teet Korsten
Copy
Pianist Kristjan, vioolamängijast Liisa ja maestrost isa Kalle Randalu pärast aastalõpukontserti Jõhvi kontserdimaja esinejate fuajees.
Pianist Kristjan, vioolamängijast Liisa ja maestrost isa Kalle Randalu pärast aastalõpukontserti Jõhvi kontserdimaja esinejate fuajees. Foto: Teet Korsten /Põhjarannik

Jõhvi kontserdimaja aasta lõpetas 30. detsembril Eesti Kontserdi aastalõpukontsert, kus kõlas Tallinna kammerorkestri ning Kalle, Kristjan ja Liisa Randalu esituses Mozarti ja Kristjani enda kirjutatud muusika. Põhjarannikul õnnestus pärast kontserti teha Randaludega lühiintervjuu, kus räägitakse kodus olemisest, asüülist ja tulevikuvõimalustest.

Kontserdi ajal jõudsin mõelda, et naljatan intervjuus, et kontserdi kompositsioon meenutab Mozarti muna (Mozartkugel), mis on samal ajal kui Kinder Suprise, kus sees on Kristjani teos "Inner Asylum" / "Sisemine turvapaik" vioolale, klaverile ja kammerorkestrile. Aga selle kujundi rikkus see, et kontserdi lõpus kõlas lisapalana virtuoosne lugu klaverile neljal käel ning vioolale ja orkestrile "Igaühel oma klaver ja orkester", mis oli tõlgendus loost "Igaühel oma pill".

Kristjan Randalu: Jah. Nagu matrjoška, kus üllatuse sees on üllatus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles