Natalja Smirnova – meditsiiniõde, kes oskab nii ravida kui ka juhtida

Copy
Natalja Smirnova (keskel) palvel sai foto tehtud koos kõikide nendega, kes pildistamise hetkel parajasti ametipostil viibisid: hooldusõde Tatjana Šilova, õde Irina Adamson, doktor Inna Laanjärv, doktor Irina Bondar, õde Liidia German.
Natalja Smirnova (keskel) palvel sai foto tehtud koos kõikide nendega, kes pildistamise hetkel parajasti ametipostil viibisid: hooldusõde Tatjana Šilova, õde Irina Adamson, doktor Inna Laanjärv, doktor Irina Bondar, õde Liidia German. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Ida-Viru keskhaigla parimaks õeks tunnistati mullu 1. sisehaiguste osakonna õendusjuht Natalja Smirnova. Ta läks haiglasse tööle pärast meditsiinikooli lõpetamist ning on seal ametis olnud juba 38 aastat.

Selle eriala soovitas Nataljal valida ema. "Ilmselt nägi ta minus seda, mis on selle töö tegemiseks vajalik. Mina ise ei teadnud toona sellest tööst veel midagi," ütleb naine. "Esimesel kursusel praktikal olles töötasime sanitaridena, teisel kursusel abistasime juba meditsiiniõdesid ning siis ma mõistsingi, et olen tulnud sinna, kuhu vaja. Ning aeg näitas, et olin valinud endale õige elukutse."

"Ta on tõepoolest omal kohal," kinnitab sisehaiguste osakonna arst Irina Bondar. "Vastutustundlik juht, kes tuleb toime suurte koormustega ning jääb seejuures väga positiivseks inimeseks."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles