Pakkuge välja, kes võiks olla Ida-Virumaa aasta tegija (1)

Põhjarannik
Copy
Mullu Narva linnuses toimunud aasta tegija tunnustamise tseremoonial võttis Kiviõli seikluskeskuse rajajate poolt auhinna vastu Madis Olt.
Mullu Narva linnuses toimunud aasta tegija tunnustamise tseremoonial võttis Kiviõli seikluskeskuse rajajate poolt auhinna vastu Madis Olt. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kuni 6. veebruarini saab pakkuda välja neid silmapaistvaid inimesi või ka organisatsioone, kelle mullused teod vääriksid Ida-Virumaa aasta tegija tiitlit. 

Aasta tegija 2019 tiitlile võivad kandideerida nii üksikisikud kui ka rühm tegijaid, kelle 2019. aasta jooksul tehtud tegu on jätnud positiivse jälje Ida-Virumaa käekäigule. Kandidaadid võivad tegutseda kultuuri-, sotsiaal-, majandus- või mis tahes muu valdkonnas.

Kõik inimesed, asutused ja kollektiivid võivad esitada kandidaate tiitli saamiseks kuni 6. veebruarini. Kindlasti tuleb juurde lisada lühike põhjendus, mille poolest esitatud kandidaat 2019. aastal oma teo või tegudega silma paistis ja milline oli selle ülemaakondlik mõju, ning esitaja kontaktandmed. Ettepanekud tuleb saata Ida-Virumaa omavalitsuste liidule e-posti aadressil ivol@ivol.ee või aadressil Keskväljak 1-301, Jõhvi 41594, märgusõna "Aasta tegija auhind". 

Kuidas esitada Ida-Virumaa aasta tegija kandidaati

  • Pakkuge välja inimene, kelle tegevus väärib Ida-Virumaa aasta tegija 2019 tiitlit.
  • Koostage kirjalik põhjendus, miks just see inimene on tiitlit väärt.
  • Saatke ettepanek koos põhjendusega hiljemalt 6. veebruariks Ida-Virumaa omavalitsuste liidule märgusõnaga "Aasta tegija auhind" aadressil Keskväljak 1-301, Jõhvi 41594 või e-postiga ivol@ivol.ee.

Aasta tegija 2018 tiitli pälvisid Madis Olt ja Janek Maar, keda tunnustati Kiviõli seikluskeskuse rajamise eest. See keskus on rikastanud siinset elukeskkonda, toonud maakonda külalisi ja loonud positiivset mainet. 2018 juunis avasid Kiviõli mäe jalamil 17 aastat seikluskeskust arendanud Olt ja Maar kogu pere elamuskeskuse, mis on toonud Ida-Virumaale rohkem uusi turiste ka suvisel ajal. Kiviõli seikluskeskusest on saanud Ida-Virumaa menukas läänevärav.

Varasematel aastatel on tunnustuse pälvinud Viktor Andrejev, Piia Tamm, Viru Keemia Grupp, Erika Kõllo, Priit Kama, MTÜ Purtse Jõe Arenduskeskus, Andrei Katkov, Vladimir Všivtsev, Vladimir Võssotski, festivali "Mägede hääl" korraldusmeeskond. Aasta tegija saab skulptor Aivar Simsoni valmistatud kuju ja tänukirja. 

Konkurssi "Ida-Virumaa aasta tegija" viivad juba 12. korda läbi Ida-Virumaa omavalitsuste liit, Ida-Viru ettevõtluskeskus ja maakonnaleht Põhjarannik.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles