Noored klassikatähed on Andres Mustonenile tänulikud

Teet Korsten
Copy
Noortest klassikatähtedest pianist Sten Heinoja, viiuldaja Katariina Maria kits ja tšellist Marcel Johannes Kits on tänulikud Andres Mustonenile, kes on aidanud neid maailmalavale − muu hulgas on esinetud Moskva Tšaikovski-nimelise konservatooriumi saalis ja Tel Avivi ooperis.
Noortest klassikatähtedest pianist Sten Heinoja, viiuldaja Katariina Maria kits ja tšellist Marcel Johannes Kits on tänulikud Andres Mustonenile, kes on aidanud neid maailmalavale − muu hulgas on esinetud Moskva Tšaikovski-nimelise konservatooriumi saalis ja Tel Avivi ooperis. Foto: Peeter Langovits

Novosibirski kammerorkester esitas Andres Mustoneni juhatusel "MustonenFesti" ainsal Jõhvi kontserdil muu seas Ludwig van Beethoveni kontserdi viiulile, tšellole, klaverile ja orkestrile C-duur op. 56 ("Kolmikkontsert"), kus solistid olid meie noored klassikatähed Katariina Maria Kits, Marcel Johannes Kits ja Sten Heinoja.

Noored − viiuldaja Katariina Maria Kits, tšellist Marcel Johannes Kits ja pianist Sten Heinoja − ütlesid Põhjarannikule, et viimati astusid nad niimoodi koos üles 2018. aasta septembris ja see leidis aset Moskvas. 

Värvikas geenius 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles