Lüganuse viib volikogu istungi suurde saali

Põhjarannik
Copy
Lüganuse volikogu istung viiakse vallavalitsuse ruumidest üle Kiviõli kunstide kooli saali, et tagada volinikele võimalus hoida üksteisest paari meetri kaugusele.
Lüganuse volikogu istung viiakse vallavalitsuse ruumidest üle Kiviõli kunstide kooli saali, et tagada volinikele võimalus hoida üksteisest paari meetri kaugusele. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Lüganuse volikogu istung, mis toimub selle nädala neljapäeval, viiakse koroonaviiruse levikuvõimaluste vähendamiseks suuremasse saali. 

Lüganuse volikogu eestseisus arutas reedel volikogu istungi toimumist. Et kaks eestseisuse koosolekul kohal olnud inimest oli volikogu toimumise poolt ning kaks selle vastu, sai otsustavaks volikogu esimehe Dmitri Dmitrijevi hääl. 

Küll tõsteti volikogu istung oma tavalisest ruumist Kiviõli kunstide kooli saali ning kõikidel osalejatel palutakse istuda saalis nii, et inimeste vahele jääks vähemalt kaks meetrit. Lisaks on saali sissepääsu juures desovahendid. Volikogu materjalid jagatakse välja paberkandjal.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles