Jõhvi balletifestival elab kodustes balletitundides

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
2012. aastal asutatud Goltsman Ballett on toonud Jõhvi publiku ette teiste seas tantsulavastuse "Sofi ja võlulind", mille koreograaf-lavastaja on Maria Goltsman. Praegu on harukordne võimalus osaleda tantsijanna veebitundides.
2012. aastal asutatud Goltsman Ballett on toonud Jõhvi publiku ette teiste seas tantsulavastuse "Sofi ja võlulind", mille koreograaf-lavastaja on Maria Goltsman. Praegu on harukordne võimalus osaleda tantsijanna veebitundides. Foto: Rünno Lahesoo

Eelmisel nädalal toimuma pidanud Jõhvi balletifestival jäi eriolukorra tõttu ära, aga kavas olnud Maria Goltsmani avatud balletitunnid mitte. Tantsijanna kinnitas, et on valmis täiskasvanute tantsutreeningutega veebis jätkama, kuni huvi püsib.

Eelmise reede õhtul, kui balletihuvilised kogunevad teist korda ekraanide juurde, on eesti- ja venekeelses tunnis õpilasi Narvast Haapsaluni. Harjutused tugipuu juures jäävad kodustes tingimustes tegemata ja balletisusside asemel peavad asja ära ajama sokid, aga see ei sega oma elu esimesest balletitunnist täit rõõmu tundmast.

Balletimaailma puudutus 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles