Lüganuse tunnistas koolidirektori vallandamise ebaseaduslikkust (16)

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Heidi Uustalu sai pärast koolidirektori ametist vallandamist mitmeid tööpakkumisi ja praegu on ta haridusprogrammi Ettevõtlik Kool üle-eestiline arendusjuht.
Heidi Uustalu sai pärast koolidirektori ametist vallandamist mitmeid tööpakkumisi ja praegu on ta haridusprogrammi Ettevõtlik Kool üle-eestiline arendusjuht. Foto: Marri Kämärä / Põhjarannik

Lüganuse vald tunnistab, et möödunud aasta lõpus tehtud vallavalitsuse otsus vallandada Kiviõli 1. keskkooli direktor Heidi Uustalu oli ebaseaduslik, mis tähendab, et kohtuvaidlust selle üle ei tule ning kohus saab otsuse teha olukorras, kus menetluse pooled on ühel meelel. 

"Olen rääkinud vallavalitsuses juristiga ja vallasekretäriga ning tegelikult on nemadki seisukohal, et see vallandamine oli ebaseaduslik. Olen ka isiklikult sellel seisukohal," ütles Lüganuse vallavanem Andrea Eiche. Kui enne teatas Lüganuse vallavalitsus oma kohtule esitatud seisukohas, et vald Heidi Uustalu hagi ei tunnista, siis eelmisel nädalal saadeti kohtusse uus seisukoht, mille kohaselt võtab vald hagi omaks. Kohtuistung Uustalu hagi arutamiseks Lüganuse vallavalitsuse vastu peaks kava kohaselt toimuma Viru maakohtu Jõhvi kohtumajas 18. mail. 

Juriste ei kuulatud 

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles