Uksed taasavanud spordiasutustes kulub enneolematult palju desovahendeid

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Mihhail Kastritski kinnitab, et ehkki praegu on desovahendeid spordikeskuses piisavalt, ostetakse neid siiski veel juurde.
Mihhail Kastritski kinnitab, et ehkki praegu on desovahendeid spordikeskuses piisavalt, ostetakse neid siiski veel juurde. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Sellest nädalast uksed avanud Kohtla-Järve spordikeskuse sportimispaikades on sel aastal kavas kulutada ligemale tuhat eurot desovahenditele, et hoida ära koroonaviiruse levik. 

Kohtla-Järve jäähallis, Ahtme spordihallis ja Kohtla-Järve spordihoones toimusid sel nädalal paarikuise sunnitud pausi järel taas trennid. Neljapäeval taastab töö ka linnaujula. Piirangutest tuleb sellegipoolest endistviisi kinni pidada: kuni mai lõpuni kehtib 2+2 reegel ja siseruumides tohib korraga trenni teha esialgu mitte rohkem kui 10 inimest.

Kohtla-Järve spordikeskuse juhi Mihhail Kastritski kinnitust mööda kulgeb tavapärase spordielu taastumine aegamisi. "Väikesi lapsi paljud treenerid esialgu trenni ei kutsu − me kõik alles püüame uue reaalsusega harjuda. Uute reeglite kohta tekib palju küsimusi, laen telefoni kaks korda päevas," tõdes ta.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles