Eesti Energia Jõhvi peamaja ostsid rahvusvahelise haardega IT-ettevõtjad

Erik Gamzejev
Copy
Jõhvis Jaama 10 asuv hoone on 63 aastat olnud põlevkivikaevanduste peakontor, nüüd aga Eesti Energia nii suurt büroohoonet enam ei vaja.
Jõhvis Jaama 10 asuv hoone on 63 aastat olnud põlevkivikaevanduste peakontor, nüüd aga Eesti Energia nii suurt büroohoonet enam ei vaja. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi ühe sümbolhoone, 63 aastat tagasi põlevkivikaevanduste peamajaks ehitatud büroohoone Jaama tänaval ostsid rahvusvahelise haardega infotehnoloogiaettevõtjad. 

Hoone uueks omanikuks sai osaühing  P.A.G.M., mis on seotud Venemaal, Euroopas ja USAs infotehnoloogiateenuseid osutava ettevõttega FastVPS, mille Eesti tütarfirma kontor tegutseb juba ligemale kümme aastat Jõhvis Rakvere 8 asuvas büroohoones. 

Osaühingu P.A.G.M. esindaja Mihhail Altementi sõnul ei ole Jaama tänaval äsja soetatud hoonega tulevikuplaanid veel lõplikult paigas. "Me ei kavatse seal praegu teha märkimisväärseid investeeringuid. Hoiame maja korras ja hooldatuna ning täiustame esialgu ehk vaid hoone mõningaid vananenud tehnosüsteeme," sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles