"Mägede hääle" korraldaja Raul Saaremets: "Valin festivalile artiste, kes teevad põnevat muusikat."

Teet Korsten
, Postimees
Copy
Raul Saaremetsa sõnul on õigel festivalil festival ise, tema õhkkond magnet. "Hea esinejate nimekiri on lihtsalt boonus sellele. Põhjus, miks festivalidel käiakse, on see, et nauditakse üksteise seltskonda ning muu hulgas saab ka muusika- ja filmielamuse," leiab ta.
Raul Saaremetsa sõnul on õigel festivalil festival ise, tema õhkkond magnet. "Hea esinejate nimekiri on lihtsalt boonus sellele. Põhjus, miks festivalidel käiakse, on see, et nauditakse üksteise seltskonda ning muu hulgas saab ka muusika- ja filmielamuse," leiab ta. Foto: Ivar Murd

Sel reedel ja laupäeval neljandat korda toimuvat festivali "Mägede hääl" koos Ivar Murdiga korraldav Raul Saaremets tõdeb, et sellele festivalile loob ainulaadse õhkkonna just toimumiskoht − kaevandusmuuseum Kohtla-Nõmmel, kust tänavu laieneb see sündmus ka Jõhvi.

Kas neljandat korda on "Mägede häält" teha kergem kui varem? 

Pigem siiski keerulisem. COVID-19 on kõik segi paisanud. Asjad, mis kaks nädalat tagasi olid teostatavad, pole enam seda. Kevadel teadsime, et meil ei tule üldse festivali, hiliskevadel saime aru, et "palun väga − tehke aga!". Siis saime aru, et teeme festivali kohalikega. Siis piirangud taandusid veelgi ning sai hakata ka välisartistide peale mõtlema. Nüüd peame neist jällegi osaliselt loobuma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles