Festival "Station Narva" oli sunnitud vahetama välja peaesinejad

Põhjarannik
Copy
Tommy Cash esines kaks aastat tagasi Kohtla-Nõmmel festivalil "Mägede hääl", järgmise kolmapäeva õhtul astub ta esimest korda üles ka Narvas.
Tommy Cash esines kaks aastat tagasi Kohtla-Nõmmel festivalil "Mägede hääl", järgmise kolmapäeva õhtul astub ta esimest korda üles ka Narvas. Foto: Anatoly Styf

Järgmisel nädalal Narvas toimuva festivali "Station Narva" korraldajad olid kehtivate reisipiirangute tõttu sunnitud loobuma  kolmest välismaa peaesinejast, nende asemel tulevad lavale Eesti tuntud artistid Tommy Cash ja  NOËP.

Kuna viimase nädala jooksul on koroonaviirusesse nakatunute suhtarv suurenenud üle lubatud normi Ühendkuningriigis, Taanis ja Saksamaal, ei saa neist riikidest pärinevad artistid Eestisse saabuda ilma karantiinikohustuseta. Selle tõttu ei esine 26. augustil "Station Narva" festivalil varem välja kuulutatud Roni Size Inglismaalt, Mouse on Mars Saksamaalt ja Iceage Taanist.

"Station Narva" festivali pealava uute esinejatena astuvad 26. augustil üles tuntud Eesti artistid Tommy Cash ja NOËP, kellele mõlemale on ühtlasi tegu oma esimeste sooloesinemistega Narvas.

""Station Narva" festivalile jõuab lõpuks Tommy Cash, keda oleme sinna kutsunud juba aastast 2018, kuid kes on sel ajal alati välistuuridel olnud, esimest korda astub soolokavaga Narvas üles ka narvakate poolt oodatud NOËP," sõnas "Station Narva"  muusikaprogrammi juht Roman Demchenko, lisades, et festivali kavas on artistid Euroopa riikidest, millest on praegu võimalik ilma karantiininõudeta Eestisse reisida.

Kolmel laval − Ro-Ro klubis, ajaloolise puuvillalao hoones asuvas paadikuuris ja välilaval Narva linna sadamas − esinevad ka Jesse Markin Soomest, Bendik Giske Norrast, Fremen Poolast ja Eesti artistid Anna Kaneelina, Lexsoul Dancemachine, Manna, Levski ja Bible Club, samuti Narva bändid Tam i Tut ja Pale Alison ning Jõhvi Jaama 6 DJd. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles