Narvas esietendub "Minu Georg Ots"

Põhjarannik
Copy
"Minu Georg Ots" räägib kuuest naisest, kelle elu on Georg Ots mõjutanud.
"Minu Georg Ots" räägib kuuest naisest, kelle elu on Georg Ots mõjutanud. Foto: R.A.A.A.M

Narva Vaba Lava keskuses esietendub 13. septembril teatri R.A.A.A.M uuslavastus "Minu Georg Ots", mis räägib kuuest naisest, kelle elus on Georg Ots ja tema looming tähelepanuväärset rolli mänginud.

Naiste rollis astuvad lavale Ülle Kaljuste (Eesti Draamateater), Riina Maidre, Külli Reinumägi, Katrin Pärn, Liis Haab ja Ingrid Margus. Nii lavastuse autor Slava Durnenkov kui ka lavastaja Artem Ustinov on Venemaalt.

See on lavastus inimestest: eneseküllastest ja mittevajalikest, omadest ja võõrastest. Lastest, kes kurdavad isade saatusi, ja vanematest, keda piinab süütunne, kui kõike võib mõista, aga muuta ei saa midagi. Niisamuti on see lugu tantsudest üksindusega. Surmaga. Ja armastusega Georg Otsa laulude saatel.

"Esietenduse toimumispaigaks valisime Narva, sest linnana, kus segunevad erisugused kultuurid, on see meile alati väga sümpaatne olnud. Ka Georg Ots on oma loominguga olnud väga paljude erisuguste inimeste ühenduslüli. Lisaks inspireeris meid ka selline tore teadmine, et Georg Otsa isa Karl Ots on pärit Narvast," selgitas teatri R.A.A.A.M produtsent Marie Anett Heinsalu.

Sel aastal näeb lavastust "Minu Georg Ots" Narvas vaid 13. septembril. "Proovime siiski uuel aastal lavastusega taas Narva tulla," lubas Heinsalu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles