Kinoõhtute sari stardib värske draamaga "Rain"

Põhjarannik
Copy
12aastase Atsi rollis on Marcus Borkmann, aga filmis astuvad üles ka tuntud näitlejad Indrek Ojari, Laine Mägi ja Rein Oja.
12aastase Atsi rollis on Marcus Borkmann, aga filmis astuvad üles ka tuntud näitlejad Indrek Ojari, Laine Mägi ja Rein Oja. Foto: Eesti Filmi Andmebaas

Neljapäeval, 15. oktoobril kell 18 alustab kino Amadeus taas kinoõhtute sarja: filmi "Rain" linastumisele järgneb vestlusõhtu režissöör Janno Jürgensiga.

Film räägib 12aastasest Atsist, kelle mitukümmend aastat vanem vend naaseb kõigile ootamatult lapsepõlvekoju mereäärses väikelinnas, kus teda ootavad ees vana kooli mehest isa ning armastuse kaotamise äärel ema.

Ats on tunnistajaks kahe kardinaalselt erineva maailmanägemuse, kahe eri põlvkonda kuuluva kange mehe − isa ja venna põrkumisele. Kui isa püüab kindla jalgealuse kaotanud Raini enda raamidesse suruda, siis Rain leiab lootuse hoopis Aleksandras, hämara minevikuga salapärases naises. 

Rain on südamlik lugu vennaarmastusest, eneseotsingutest, hoolimisest ja vihkamisest, armumistest ja armastuse purunemisest, mis kõik kokku jutustab sellest, mida tähendab inimeseks olemine. 

Film on eesti keeles ja venekeelsete subtiitritega.

Kinoõhtud on Amadeusis kavas kord kuus, ütles Jõhvi kontserdimaja kino programmijuht Anna Pantelejeva. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles