Busside pihta õhkrelvast lasknud nooruk saadeti vangi

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
16. jaanuaril käivitus Kohtla-Järve kesklinnas haarang, millesse oli kaasatud mitukümmend politseiametnikku ning mille käigus blokeeriti Kalevi 16 asuva korrusmaja sisse- ja väljapääsud, et leida busside pihta tulistanu. Süüdlane tuvastati kiirelt ning nüüdseks istub see alaealine nooruk ka juba vanglas.
16. jaanuaril käivitus Kohtla-Järve kesklinnas haarang, millesse oli kaasatud mitukümmend politseiametnikku ning mille käigus blokeeriti Kalevi 16 asuva korrusmaja sisse- ja väljapääsud, et leida busside pihta tulistanu. Süüdlane tuvastati kiirelt ning nüüdseks istub see alaealine nooruk ka juba vanglas. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohus mõistis poolteiseaastase vangistuse alaealisele noormehele, kes aasta alguses Kohtla-Järvel õhkrelvast möödasõitvate busside pihta laskis.

Tänavu 16. jaanuari pärastlõunal peatas politsei Kohtla-Järve Järve linnaosas Kalevi tänava piirkonnas liikluse ning piiras lintidega ka Kalevi 16 asuva elumaja, pärast seda kui häirekeskusesse tuli teade, et mingist tuvastamata relvast on lastud mööduvate busside suunas. Pihta sai kolm bussi, mille aknaklaasid purunesid, ühes bussis olid ka sõitjad, kuid keegi õnneks viga ei saanud.  

Süüdlane leiti kiirelt 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles