Kohtla-Järve bänd jõudis ETV+ laulusaate poolfinaali

Copy
Jekaterina Margalnikova kogus telakanali ETV+ võistussarjas "Rahvas laulab" osalemiseks kokku tuttavad muusikud ning tõi võidu Kohtla-Järvele.
Jekaterina Margalnikova kogus telakanali ETV+ võistussarjas "Rahvas laulab" osalemiseks kokku tuttavad muusikud ning tõi võidu Kohtla-Järvele. Foto: Erakogu

Kõik ansambli Jekaterina Margalnikova Band liikmed elavad praegu Tallinnas, ent kuna enamik neist on pärit Kohtla-Järvelt, esindasid nad võistlussaates just kaevurilinna. 26aastane Jekaterina Margalnikova on laulnud juba varasest lapsepõlvest peale: esmalt õppis ta vokaali Ahtme klubis ja seejärel Kohtla-Järve koolinoorte loomemajas.

"Olin siis nelja-aastane, kui ema mind Ahtme klubisse viis. Ta tahtis mind tantsuringi panna, kuid sinna nii väikesi lapsi ei võetud," räägib Jekaterina oma lavateekonna algusest. "Koridoris tuli meile vastu õpetaja Tatjana Melnik, kes küsis mult, mida ma teha oskan. Laulsin talle pikemalt mõtlemata tšastuškasid. Nii see kõik alguse saigi. Klubi vokaalrühma koosseisus esinesin mitmesugustel linnas toimunud üritustel ja konkurssidel."

Hiljem tegeles Jekaterina laulmisega Kohtla-Järve koolinoorte loomemajas ja Jõhvi kontserdimajas. "Isa kinkis mulle gümnaasiumi lõpetamise puhul professionaalse heliaparatuuri ning mu hobi hakkas mulle raha sisse tooma: mind kutsuti esinema pulmadesse, firmapidudele," räägib Jekaterina. "Hiljem, kui ma juba Tallinnas elasin, käisin sageli kodulinnas ja jätkasin laulmist, muu hulgas esinesin Privaadi piduõhtutel."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles