Jõhvi saab lõpuks vaksalihoone kätte ja asub seda remontima

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Jutud Jõhvi raudteejaama hoone korrastamisest on käinud juba varsti kümme aastat. Nüüd lõpuks on vald vaksalimaja endale saamas ning võib selle korrastamist kavandama hakata.
Jutud Jõhvi raudteejaama hoone korrastamisest on käinud juba varsti kümme aastat. Nüüd lõpuks on vald vaksalimaja endale saamas ning võib selle korrastamist kavandama hakata. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Mitu aastat kestnud kirjavahetuse järel on Jõhvi lõpuks saavutamas seda, et Eesti Raudtee loovutab laguneva raudteejaamahoone vallale, mis läheb maksumaksjale maksma 17 000 eurot.

Eesti Raudtee peadirektor Kaido Zimmermann teatas eelmise nädala reedel oma kirjas vallavalitsusele, et AS Eesti Raudtee teavitab, et majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi käskkirjaga on Jõhvi raudteejaama kinnistu jagatud kaheks, millega on loodud tingimused Jõhvi vaksalihoone võõrandamiseks. Ühele kinnistule jääb jaamahoone, teisele raudtee teenindamiseks tarvilikud hooned ja rajatised. Samas küsis raudteefirma, kas vald on valmis turuhinnaga ostma jaamahoone kinnistu kasutusõiguse.  

Kasutusse kuue aasta jooksul 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles