5aastane Loora oli õpetaja Nelet Mägile abiks algusest lõpuni. Tüdruk harjutas kätt nii puuri, sae kui ka mõõdulindiga − mida parasjagu vaja oli. Voka lasteaia Naksitrallid direktoril Julie Lauril jagus kiidusõnu ka õpetaja kohta. "Peale selle, et Nelet on kondiiter ja küpsetab tellimise peale, istuvad talle ka kõik tööriistad kätte. Nii mitmekülgsed inimesed peavadki lasteaias töötama."
5aastane Loora oli õpetaja Nelet Mägile abiks algusest lõpuni. Tüdruk harjutas kätt nii puuri, sae kui ka mõõdulindiga − mida parasjagu vaja oli. Voka lasteaia Naksitrallid direktoril Julie Lauril jagus kiidusõnu ka õpetaja kohta. "Peale selle, et Nelet on kondiiter ja küpsetab tellimise peale, istuvad talle ka kõik tööriistad kätte. Nii mitmekülgsed inimesed peavadki lasteaias töötama." Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

"Mina tahan ka!" kilkavad viie- ja kuueaastased putukahotelli ehitajad. "Kõik saavad puurida," lubab peaehitaja Nelet Mägi, usaldades trelli kordamööda iga kärsitu ootaja väiksesse pihku.

Nelet Mägi on Voka lasteaia Trallide rühma õpetaja, kelle juhendamisel meisterdasid mudilased eelmisel neljapäeval putukahotelli. Ehitustalgud jätkuvad sel nädalal.

Sobiv koht varjumiseks

Kommentaarid
Copy