Jõhvi uus vallavalitsus kuulutas välja spordikooli ja raamatukogu direktori konkursi

Erik Gamzejev
Copy
Jõhvi raamatukogu on olnud direktorita alates 2019. aasta kevadest, mil tollane vallavanem Martin Repinski otsustas päeva pealt vallandada direktori ametist Ingrid Spitzi. Selle ebaseadusliku vallandamise hüvitiseks pidi Jõhvi vald maksma Spitzile aastapalgasuuruse hüvitise.
Jõhvi raamatukogu on olnud direktorita alates 2019. aasta kevadest, mil tollane vallavanem Martin Repinski otsustas päeva pealt vallandada direktori ametist Ingrid Spitzi. Selle ebaseadusliku vallandamise hüvitiseks pidi Jõhvi vald maksma Spitzile aastapalgasuuruse hüvitise. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi uus vallavalitsus kuulutas välja konkursi spordikooli ja raamatukogu direktori leidmiseks: nende vallaasutuste eesotsas on juba pikka aega olnud kohusetäitjad.

Nendesse ametitesse pürgijad peavad sooviavalduse koos visiooniga asutuse juhtimisest, majandamisest ja töökorraldusest esitama hiljemalt 12. juuliks. Nii raamatukogu kui spordikooli direktorilt eeldab vallavalitsus kõrgharidust ja juhtimiskogemust.

Vallavanem Maris Toomel julgustas nõuetele vastavaid ja nende asutuste juhtimisest huvitatud inimesi kandideerima. Ta möönis, et viimastel aastatel toimunud sagedased võimuvahetused ja katsed vallaasutuste juhtimist politiseerida võivad osalt inimestelt võtta ära kandideerimise huvi, nagu on näidanud ka eelnevad väheste osalejatega konkursid. Samas kinnitas ta, et praegune värskelt moodustunud koalitsioon tahab vallaasutuste ametikohti ja kohalikku poliitikat lahus hoida. "Tahame leida nii raamatukogu kui spordikooli etteotsa võimalikult hea oma ala asjatundja," sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles