Allikad panid Toila rannatee ehituse seisma

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Praegu liiguvad Toila randa viival teel inimesed ja autod läbisegi, mis teeb siinse liikluse ohtlikuks. Ehitaja lubab, et enamjaolt sõidutee kõrvale rajatav kergliiklustee saab asfaltkatte järgmisel nädalal.
Praegu liiguvad Toila randa viival teel inimesed ja autod läbisegi, mis teeb siinse liikluse ohtlikuks. Ehitaja lubab, et enamjaolt sõidutee kõrvale rajatav kergliiklustee saab asfaltkatte järgmisel nädalal. Foto: Erik Kalda / Põhjarannik

Toila randa viival kergliiklusteel, mis pidi plaanide kohaselt valmima jaanipäevaks, jäid tööd toppama, sest nende käigus avastati maa-alused allikad, mille tõttu oli tarvis tellida täiendav projekteerimine.

"Seal olid kolmes kohas allikad, mis tavalahenduse korral oleks hakanud teed kahjustama, ning oli tarvis teha täiendav projekteerimine," ütles töid tegeva OÜ Terre Ehitus omanik ja juht Roman Graf. Nüüdseks on tema sõnul lahendus leitud ja kui kõik läheb plaanipäraselt, saab järgmisel nädalal asfalteerimistööd ära teha.

Üks tõrge tekkis tööde käigus, kui rikki läks ehitusfirma asfalteerimismasin, kuid Grafi sõnul polnud see määrav, seda tuleb ehituses ikka ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles