Üle aastate Jõhvi volikokku naasnud Nikolai Ossipenko algatas kuus umbusaldusavaldust

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Jõhvi vallavanem Maris Toomel ning volikogu esimees Niina Neglason said umbusaldusavalduse, kus neid süüdistatakse volikogu endise esimehe Aleksei Naumkini mahavõtmises ning vene põhikooli direktori Irina Šulgina vallandamist nõudnud Aleksandr Romanovitši korrale kutsumata jätmises.
Jõhvi vallavanem Maris Toomel ning volikogu esimees Niina Neglason said umbusaldusavalduse, kus neid süüdistatakse volikogu endise esimehe Aleksei Naumkini mahavõtmises ning vene põhikooli direktori Irina Šulgina vallandamist nõudnud Aleksandr Romanovitši korrale kutsumata jätmises. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi opositsioon esitas vallavalitsuse liikmetele, volikogu esimehele ning hariduskomisjoni juhtidele umbusaldusavalduse, põhjendades seda volikogu esimehe Aleksei Naumkini ebaseadusliku tagandamisega ning vene põhikooli direktori Irina Šulgina ümber toimunuga.

Umbusaldusavaldustes rõhutatakse, et nende algatajaks ning koostajaks on augustis oma volikogu liikme volitused taastanud Nikolai Ossipenko, kes pole selle valimistsükli jooksul volikogu töös osalenud.

Süüdistavad volikogu esimehe ebaseaduslikus tagandamises

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles