Mihklilaat toob Jõhvi kesklinna laadamelu

Põhjarannik
Copy
Jõhvi mihklilaadal kaubeldakse traditsiooniliselt käsitöö- ja loodustoodete, põllumajandus- ja aiasaaduste ning istikutega.
Jõhvi mihklilaadal kaubeldakse traditsiooniliselt käsitöö- ja loodustoodete, põllumajandus- ja aiasaaduste ning istikutega. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Laupäeval, 2. oktoobril saab Jõhvi mihklilaadal osta põllumajandus- ja aiasaadusi, istikuid, käsitöö- ja loodustooteid ning mekkida laadatoitu.

Laat algab kell 10 Mihkli kiriku ees Jõhvi muusikakooli bigbändi kontserdiga. Kell 11 musitseerib kirikus orelil Svetlana Kekiševa ja kell 14 mängivad muusikat ning pajatavad rahvajutte Hillar ja Ervin Viru-Nigulast.

Jõhvi keskraamatukogu raamatutelgis on laadalistel võimalus soetada tasuta raamatuid. Keharammu ja täpset kätt saab proovida ammulaskmises. Ehitushuvilistele pakub nõu Maja Nagu Vaja projektimeeskond.

Raamatukogu lasteosakond kutsub kell 12 raamatukogust algavale retkele kindluskiriku muuseumi ja promenaadile. Retkel kuuleb lugusid vanast Jõhvist.

Kindluskiriku muuseum on mihklilaada ajal avatud tasuta.

Mihklilaatade korraldamise traditsioon Jõhvis ulatub 1920. aastatesse. Traditsiooni taaselustas Jõhvi muuseumi selts 2010. aastal, korraldades seda koos Jõhvi kultuuri- ja huvikeskusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles