Jõhvis paiknevat vanglateenistust asub juhtima sotsiaalministeeriumi tippametnik

Põhjarannik
Copy
Uuest aastast justiitsministeeriumi vanglate asekantsleri ametis tööle hakkav Rait Kuuse peab oluliseks töötada selle nimel, et inimesed pärast vangistusest vabanemist sinna tagasi ei satuks.
Uuest aastast justiitsministeeriumi vanglate asekantsleri ametis tööle hakkav Rait Kuuse peab oluliseks töötada selle nimel, et inimesed pärast vangistusest vabanemist sinna tagasi ei satuks. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Aasta lõpus justiitsministeeriumi vanglate asekantsleri ametist lahkuva Priit Kama asemele asub Jõhvis tööle praegune sotsiaalministeeriumi asekantsler Rait Kuuse.

Justiitsminister Maris Lauri sõnul on Rait Kuusel vanglateenistuse juhtimiseks tugev vundament: ta on töötanud vangladirektorina ning saanud kogemusi mitmel ametikohal justiits- ja sotsiaalvaldkonnas, samuti on ta ASi Eesti Vanglatööstus nõukogu liige.

"Kindlasti jätkab vanglateenistus panustamist strateegiliselt olulise Ida-Virumaa lõimimisse. Lisaks Jõhvi rajatud Viru vanglale on maakonda asunud justiitsministeeriumi vanglate osakond ning 2019. aastal ka vanglatööstuse peakontor," lisas minister Lauri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles