Heidi Uustalust saab haridusministeeriumi tippametnik

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Heidi Uustalu hakkab muu hulgas otsima lahendusi õpetajate järelkasvu murele. "Kui selle lahendamine oleks nii lihtne, oleks see ammu ära tehtud. Aga ilmselt võiks mõtteid mõlgutada selle üle, kuidas õpetajaks saamine natukene paindlikumaks muuta," ütles ta.
Heidi Uustalu hakkab muu hulgas otsima lahendusi õpetajate järelkasvu murele. "Kui selle lahendamine oleks nii lihtne, oleks see ammu ära tehtud. Aga ilmselt võiks mõtteid mõlgutada selle üle, kuidas õpetajaks saamine natukene paindlikumaks muuta," ütles ta. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Endine Kiviõli 1. keskkooli direktor Heidi Uustalu asub haridus- ja teadusministeeriumis juhtima õpetajapoliitika ja haridusjuhtimise valdkonda.

Heidi Uustalu, kes on viimased peaaegu kaks aastat töötanud haridusprogrammi "Ettevõtlik kool" arendusjuhina, näeb ministeeriumis võimalust midagi uut proovida.

"Meie ettevõtlikud koolid on ministeeriumile hea kasvulava," tõdes Uustalu. Ta viitas endisele Järve kooli direktorile Anne Endjärvele, kes asus kevadel tööle ministeeriumi peaeksperdina muukeelse ja kaasava hariduse osakonnas, mille tähelepanu all on muukeelne õppija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles