Maitseseiklused toovad halli novembrikuusse värvi

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Enne kahvli ja noa haaramist jäädvustavad toiduajakirjanikud Saka mõisa serveeritud veise sisefilee juurselleri püree, põletatud kartuli, glasuuritud porgandi ja sibula, lehtkapsa ning veinikastmega.
Enne kahvli ja noa haaramist jäädvustavad toiduajakirjanikud Saka mõisa serveeritud veise sisefilee juurselleri püree, põletatud kartuli, glasuuritud porgandi ja sibula, lehtkapsa ning veinikastmega. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Viisteist toiduajakirjanikku testisid Ida-Viru maitseid ja kiitsid need heaks. 11.-21. novembrini saavad maitseseiklusi kümnes eri paigas nautida kõik soovijad.

Ida-Viru maitseid täis päevale pani punkti veise sisefilee juurselleri püree, põletatud kartuli, glasuuritud porgandi ja sibula, lehtkapsa ning veinikastmega Saka mõisa restoranis.

"See näeb juba nii ilus värviline välja," kiitis toidublogija ja rohkem kui kümne kokaraamatu autor Tuuli Mathisen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles