Repinski asemel sai Jõhvi keskerakondlaste uueks juhiks Naumkin

Põhjarannik
Copy
Varem Nikolai Ossipenko valimisliitu esindanud Aleksei Naumkin kandideeris neil valimistel Keskerakonna nimekirjas.
Varem Nikolai Ossipenko valimisliitu esindanud Aleksei Naumkin kandideeris neil valimistel Keskerakonna nimekirjas. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Keskerakonna Jõhvi osakonna juhiks sai Aleksei Naumkin, kes võtab selle ameti üle viimastel kohalikel valimistel põrunud Martin Repinskilt. 

Varem nii Jõhvi vallavanema, abivallavanem kui ka volikogu esimehe ametis olnud Naumkinit toetas ligikaudu kaks kolmandikku Jõhvi osakonna üldkoosolekul osalenud 30st keskerakondlasest. 

Temaga konkureerinud praegune abivallavanem Max Kaur, kes on samuti olnud vallavanem, sai kuus häält. 

Senine osakonna esimees Martin Repinski ei kandideerinud. 

Lisaks Naumkinile valiti Keskerakonna Jõhvi osakonna juhatusse veel volikogu liige Jevgeni Fedorenko, vallavalitsuse arhitekt Natalia Abel, ettevõtja Andrei Raudanen ja sotsiaalmaja direktor Andrei Luškin.

Keskerakond sai viimastel kohalikel valimistel Jõhvi volikogu viis kohta, kuid langes opositsiooni. 12liikmelise võimuliidu moodutasid Vallo Reimaa juhitav valimisliit Üheskoos Jõhvi Eest, Reformierakond ja EKRE. 

Eelmistel valimistel kandideeris Naumkin kommunaalärimehe Nikolai Ossipenko valimisliidus. Ligemale aasta tagasi astus ta Keskerakonda ja kogus valimistel oma erakonna parimana Jõhvis 204 häält. Senine osakonna esimees ja valimisnimekirja esinumbriks olnud riigikogu liige Martin Repinski sai vaid 46 häält.

Naumkin täna Repinskit pühendunud töö eest Jõhvi osakonna juhtimisel. "Tema panust on võimatu alahinnata," lausus Naumkin, kes lisas, et soovib  Keskerakonna tugevdamise kõrval pöörata suuremat tähelepanu kaasavale poliitikale. "Korruptsioonil ei ole poliitikas kohta. Jõhvi arendamine peab olema avatud ja läbipaistvad ning vallavalitsus peab lisaks kohalike elanike arvamusele arenguprotsessidesse kaasama ka ettevõtjaid ja riigiasutusi."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles